Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Chalcedon
En indiansk ceremonimester

Chalcedon blev brugt som en hellig sten af indianerne, hvilket fremmede stabilitet inden for stammernes ceremoniaktiviteter.  Læs mere
"Intet menneske må bruge et andet menneske udelukkende til sit eget formål."K. E. Løgstrup
Chalcedon betragtes som et medlem af kvarts familien. Den er enten gennemsigtig eller uigennemsigtig. Den forekommer som stalaktitter, i botryoidform og som foring i hulrum i klipper. Den indeholder lejlighedsvis en lille mængde opal. Nogle af de mange typer af chalcedon inkluderer agat, blodsten (hæmatit), Krysopras, karneleon, flint, jaspis, onyx, sardonyx, og forstenet træ; Følgende egenskaber gælder for disse sten såvel som for de resterende former for chalcedon.

Den er med succes blevet brugt til at tilvejebringe en sti til modtagelse af tankeoverførsler. Chalcedon er nyttigt til at afbalancere energien i krop, sind, følelser og ånd.

Chalcedon er en sten til at tilskynde til "broderskab" blandt alle. Den symboliserer velvilje og god vilje, den velvilje, der stammer fra den plejende energi inden i stenen. Det lindrer fjendtligheder, irritabilitet og melankoli. Den forbedrer generøsitet, lydhørhed og modtagelighed.

Vibrerer til nummer 9.
Astrologisk stjernetegn: krebs, skytte

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om selenit.dk

selenit.dk er en informationsside hvor viden om selenit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis selenit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb selenit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at selenit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe selenit direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser